• Direct contact? Bel 06-41199308

 • Daksystemen

 • Een dak renoveren is een klus voor de specialist. Naast dat een dak vooral waterdicht moet zijn, zijn er bij een hedendaagse dakrenovatie nog meer belangrijke dingen. Dakisolatie, Cool-Roof dakbedekking, groendaken.. De mogelijkheden zijn eindeloos. Al die nieuwe technieken bieden vooral kansen. Kansen te verduurzamen, want onze daken lenen zich er bij uitstek goed voor. Om te weten welke dakbedekkingen wij allemaal aanbieden bekijk dan onze pagina’s: Cool-Roof, bitumen en kunststof dakbedekking.

  Veel voorkomende problemen

  Een lekkage is één van de meest voorkomende problemen wat u aan het dak kan hebben. Het wordt meestal duidelijk tijdens storm of hevige regenbuien als uw dak een lek heeft. Een lekkage aan uw dak kan behoorlijk wat overlast en schade veroorzaken. 

  Wacht niet te lang en bel CDR Techniek de dakdekker uit De Meern 06- 411 993 08 om de daklekkage te verhelpen. Wij zijn dan zo snel mogelijk ter plaatse. Vaak is snel duidelijk waar de daklekkage zich bevindt en kunnen wij deze snel herstellen. Het dak verkeert dan weer in goede conditie! Als u te lang wacht met het herstellen van een daklekkage kan het naast dat het veel schade veroorzaakt ook steeds moeilijker worden om het dak te herstellen. Dit heeft tot gevolg dat het herstelwerk langer zal duren en de kosten dan ook hoger zullen zijn.

  Lekkage aan de afvoerbak

  Meestal zitten er op een daksysteem behoorlijk wat detailleringen. Dit zijn ontluchtingskappen, moeilijke hoeken, rookgaskappen en afvoerbakken. Tijdens het realiseren van een nieuw dak zijn dit de punten die extra aandacht nodig hebben. Deze detailleringen op het dak worden extra ingewerkt met dakbedekking omdat het de teren punten van het dak zijn. Bij ouderdom van een dakbedekking zullen de detailleringen het vaak als eerst begeven. Het komt vaak voor dat de eerste lekkage bij ouderdom van een dakbedekking bij de afvoerbak zit. Dit is immers niet zo gek omdat hier al het hemelwater langs komt tijdens de weg naar het rioleringsstelsel. Schroom niet bij lekkage en bel CDR Techniek!