Dakgoten en hemelwaterafvoeren

Dakgoten

De meest voorkomende dakgoten zijn gemaakt van zink, maar ook zien we wel eens goten van PVC en soms zelfs van koper. Dakgoten zijn er in veel verschillende maten en vormen. Vaak denken mensen dat het alleen zorgt voor hetzinkendakgoot177 afvoeren van hemelwater, maar soms bepaald het ook een aanzicht van een woning of monument.

De dakgoot lekt geeft en geeft veel overlast en problemen, het kan ook zijn dat de dakgoot aan het einde van zijn levensduur is en vervangen moet worden. Het renoveren of vernieuwen loopt bijna iedereen wel eens tegenaan. Vaak is het beter dit meteen aan te pakken zodat de lekkageschade minimaal blijft.

Wij hebben veel ervaring in dit werk met zowel particulieren als VvE’s, u kunt dan ook terecht voor zowel het verhelpen van een lekkage als het vernieuwen van een dakgoot. Wij staan altijd klaar met onze goede service en oplossingen.

Hemelwaterafvoeren

Hemelwaterafvoeren is iets wat elk huis of gebouw nodig heeft om het regenwater op een veilige en hygiënische manier te transporteren naar het gemeenteriool. Meestal worden deze regenpijpen van PVC gemaakt omdat dit simpelweg het makkelijkst is aan te brengen, maar ook het voordeligst is in de kosten.

Regelmatig komen we ook nog zinken hwaen zelfs koperen regenpijpen tegen. Dit zijn duurzame materialen die lange tijd meegaan en geeft een fraai uiterlijk aan het gebouw. Vaak zien we dit in de binnenstad bij beschermde stadsgezichten en monumenten, dit zijn panden en gebouwen die volgens de monumentenvoorschriften te allen tijde gerestaureerd moeten worden in de huidige stijl waarin het pand ooit werd opgeleverd.

Bij ons bent u aan het juiste adres voor het vervangen en restaureren van hemelwaterafvoeren. Ook kunnen wij u van dienst met het verhelpen van verstoppingen of het aanbrengen en ontwerpen van een geheel nieuw hemelwaterafvoersysteem.