Verduurzaming

Besparen of een beter label!

Het is tegenwoordig helemaal in een zonnestroom of zonneboilersysteem. Hiermee kunt u aanzienlijk gaan besparen op de gas en/of stroomrekening. Maar er is veel meer verduurzaming mogelijk, denk maar eens aan een goede dakisolatie dit zorgt in de zomer voor een beter binnenklimaat omdat het de warme lucht grotendeels buiten houd en in de winter houd dit warme luVerduurzaming in Utrechtcht in de woning beter vast waardoor er minder gestookt hoeft te worden. Ook dan gaat het gasverbruik omlaag en u gaat dus besparen op de gasrekening!

Ook een CV ketel kunt u op verschillende manieren verduurzamen waardoor niet allen de ketel maar ook de verwarmingsinstallatie langer mee gaat. Door de cv installatie te verduurzamen gaat deze niet alleen langer mee maar gaat ook zuiniger om met het gas- en stroomverbruik.

De installatiebranche maakt de laatste jaren een enorme ontwikkeling mee in het verduurzamen. Wij zijn meegegaan in deze vogelvlucht omdat dit de toekomst is. kijk hieronder wat er allemaal mogelijk is bij CDR Techniek en verfijn uw keuze.